XIII. Országos Neveléstudományi Konferencia felhívás

XIII. Országos Neveléstudományi Konferencia felhívás

PDF letöltés
Nyomtatás

Tisztelt Kolléganő! Tisztelt Kolléga!

A XIII. Országos Neveléstudományi Konferencia Tudományos Programbizottsága és szervezői szeretettel köszöntik az olvasót. A Magyar Tudományos Akadémia Pedagógiai Tudományos Bizottsága nevében nagy hagyományú, és ebben az évben 13. alkalommal megrendezésre kerülő szakmai rendezvényünkre invitáljuk Önöket. Úgy gondoljuk, hogy a hazai neveléstudomány nagy tapasztalattal rendelkező elméleti és gyakorlati szakembereinek, valamint a tudományos utánpótlás képviselőinek elmélyült munkája nyomán ebben az évben is számos olyan új kutatási eredmény született, amely méltó a hazai akadémiai tudományosság legrangosabb rendezvényén történő bemutatásra.

 

A konferencia időpontja:

2013. november 7-8-9.


Helyszíne:

Eszterházy Károly Főiskola

3300 Eger, Eszterházy tér 1.


A XIII. Országos Neveléstudományi Konferencia a hazai neveléstudományi kutatások mellett a közoktatás és a pedagógusképzés múltból származó legfontosabb értékeinek és a jövőbeni feladatainak számbavételét tűzi napirendjére. Ennek jegyében idei szakmai rendezvényünk címe:

Változó életformák – régi és új tanulási környezetek

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a résztvevők tematikus előadással, szimpóziummal és poszterbemutatóval jelentkezhetnek, illetve a határon túli előadóknak virtuális szemináriummal bővítjük a szakmai szereplés lehetőségeit.
A konferencia rendhagyó módon nulladik napi programokat is kínál, amelyek elsősorban az információs-és kommunikációs technológia és az elektronikus tanulási környezetek gyakorlati alkalmazásával foglalkoznak a köznevelési és felsőoktatási gyakorlatban, ún. tutoriálok formájában.
Kérjük, látogasson el a konferencia honlapjára (www.onk2013.ektf.hu), amelyen további hasznos és folyamatosan frissülő információkat érhet el.


Tájékoztatásul jelezzük a konferencia legfontosabb határidőit:


Előadóknak:

  • Regisztráció, összefoglalók beküldése: 2013. május 20. meghosszabbítva május 22-ig
  • Értesítés elfogadásról, elutasításról (végleges bírálat): június 10.
  • Részvételi díj befizetése kedvezményes áron: június 20.
  • Részvételi díj befizetése teljes áron: október 7.
  • Végleges konferenciaprogram: október 14.


Résztvevőknek:

  • Regisztráció: szeptember 30.
  • Részvételi díj befizetése kedvezményes áron: június 20.
  • Részvételi díj befizetése teljes áron: október 7.

A kedvezményes részvételi díj június 20-ig 25 000 Ft + ÁFA (!), ezt követően a teljes ár 29 000 Ft + ÁFA (!), amely a következőket tartalmazza: a szakmai programokon való részvétel, konferencia-kötet, a bemutatandó poszterek elektronikus változatai, frissítők, ebédek.
A PhD-hallgatók kedvezményes részvételi díja: 20 000 Ft + ÁFA (!), amely ugyanezeket a szolgáltatásokat és lehetőségeket tartalmazza.
A nappali és levelező tagozatos pedagógia mesterszakos hallgatók regisztráció ellenében térítésmentesen részt vehetnek a szakmai programokon.
A konferencia első és második napján tartandó szatellitrendezvények, amelyek a vacsorát is tartalmazzák önköltségesek, ennek díja 5000 Ft eseményenként.
Reméljük, hogy a konferencián való részvételével újra megtisztel bennünket, ezúttal Egerben, és megosztja velünk legújabb szakmai eredményeit!


Várjuk jelentkezését, és kérjük, tájékoztassa kollégáit a konferenciáról!


Szívélyes üdvözlettel
Kis-Tóth Lajos                                                                                           Racsko Réka, Szabóné Kiss Zsuzsanna

a konferencia elnöke                                                                                                          a konferencia titkárai

Elérhetőségeink:
Postai cím: Eszterházy Károly Főiskola, Médiainformatika Intézet ONK 2013, 3300 Eger, Eszterházy tér 1.
E-mail: onk2013@ektf.hu
Kapcsolattartó: Szabóné Kiss Zsuzsa 06-36/520-400/2184

Bejelentkezés / Login
Regisztráció / Registration - Elfelejtett jelszó / Lost Password

Hírlevél feliratkozás
E-mail cím

Doktorandusz jogsegély-szolgálat
Hallgató Ügyvédje
Oktatási Jogok Biztosa
Partnerünk az e-tudomány