Rendészeti Ágazat Doktoranduszainak IV. Országos Fóruma

Rendészeti Ágazat Doktoranduszainak IV. Országos Fóruma

PDF letöltés
Nyomtatás
A Rendészeti Doktoranduszok Országos Egyesülete a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából, a belügyi fejezet részeként 2012. november 22-én, 10 órától rendezi meg a Rendészeti Ágazat Doktoranduszainak IV. Országos Fórumát Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karán.

Tisztelt Doktorandusz Kolléga!

 

Tájékoztatlak, hogy a Rendészeti Doktoranduszok Országos Egyesülete a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából, a belügyi fejezet részeként 2012. november 22-én, 10 órától rendezi meg a Rendészeti Ágazat Doktoranduszainak IV. Országos Fórumát Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karán.

 

Az elmúlt évek hagyományait követve, ismételten lehetőséget kívánunk teremteni a rendészet területén tevékenykedő doktoranduszok számára kutatási eredményeik bemutatására, majd önálló kötetben történő megjelentetésére.
Kérjük, a részvételi szándékot – az előadás címével – 2012. november 5-ig a kovats.zsuzsa@uni-nke.hu e-mail címre, vagy a 06-1-392-3506 telefonszámon jelezd. A fórumon legfeljebb 15 perces előadások tartására nyílik lehetőség. A rendezvény ingyenes.

 

A kötetben való megjelenéshez az anyag leadási határideje 2012. december 10.

 

Formai követelmények:

Word szövegszerkesztővel, Times New Roman, 12-es betűtípus, szimpla sortávolság. Alcímek számozás nélkül, félkövér kiemeléssel, lábjegyzet az oldal alján, irodalomjegyzék a tanulmány végén. A kiadvány fekete-fehér nyomdatechnikával készül, ezt figyelembe kell venni, ha diagramot vagy képet szeretne valaki megjeleníteni az írásában. Képet vagy más objektumot (diagram, táblázat) külön file-ban kellene csatolni úgy, hogy a helye a szövegben meg legyen jelölve. Fontos, hogy legyen feltüntetve a szerző neve, rendfokozata, beosztása, szolgálati- vagy munkahelye, tudományos fokozata (vagy annak folyamatban léte, a doktori iskola megjelölésével), telefonszáma, továbbá a címe, ahova a tiszteletpéldányt postázhatjuk. A terjedelem: legfeljebb 20 ezer leütés.

 

Ha tudomásod van olyan doktoranduszról, aki a rendészeti ágazatban – akárcsak közvetve is – érintett, kérjük, tájékoztasd őt a Fórumon való megjelenés lehetőségéről, továbbá nevét és elérhetőségét küldd meg a kovats.zsuzsa@uni-nke.hu e-mail címre.

 

Segítő közreműködésedet köszönjük!

 

 

 

Budapest, 2012. október 10.

 

Tisztelettel:

dr. Budaházi Árpád sk.

elnök

Bejelentkezés / Login
Regisztráció / Registration - Elfelejtett jelszó / Lost Password

Hírlevél feliratkozás
E-mail cím

Doktorandusz jogsegély-szolgálat
Hallgató Ügyvédje
Oktatási Jogok Biztosa
Partnerünk az e-tudomány