A Pro Doctorandis-díj

A Pro Doctorandis-díj

A Doktoranduszok Országos Szövetségének Küldöttgyűlése - az elnökség javaslatára - a doktori képzés fejlesztése, illetve a doktoranduszok érdekében kifejtett tevékenység elismerésére díjat alapított Pro Doctorandis díj elnevezéssel.

A díjat a következő három kategóriában lehet odaítélni:

  1. Olyan személyek elismerése, akik doktori képzésben való részvételük során, illetve azzal összefüggésben kiemelkedően sokat tettek a doktori képzés fejlesztése, a doktoranduszok érdekeinek képviselete illetve szakmai közéletük szervezése terén.
  2. Tapasztalt oktatók, kutatók, elismert szaktekintélyek, közigazgatási szakemberek, akik kiemelkedően sokat tettek a doktori képzés fejlesztéséért, a doktoranduszok érdekeinek megjelenítéséért, helyzetük javításáért.
  3. Olyan vállalkozások, szervezetek amelyek anyagi forrásokkal vagy eszközökkel jelentősen támogatták a doktori képzést, illetve a doktoranduszokat érintő programok lebonyolítását.

A Szövetség elismerését a díjazott előtt érme, továbbá díszoklevél formájában fejezi ki. A díj pénzjutalommal nem jár. A díjak átadása az odaítélést követő Tavaszi Szél konferencián ünnepélyes keretek között történik.

Bejelentkezés / Login
Regisztráció / Registration - Elfelejtett jelszó / Lost Password

Hírlevél feliratkozás
E-mail cím

Doktorandusz jogsegély-szolgálat
Hallgató Ügyvédje
Oktatási Jogok Biztosa
Partnerünk az e-tudomány