Meghívó a DOSz Filozófiatudományi Osztályának alakuló ülésére

Meghívó a DOSz Filozófiatudományi Osztályának alakuló ülésére

PDF letöltés
Nyomtatás

Kedves Kollégák,


Szeretettel hívlak meg Benneteket a Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSz) Filozófiatudományi Osztályának alakuló ülésére.

A DOSz a következőképp deklarálja a tudományos osztályok feladatát:


„A Doktoranduszok Országos Szövetsége 2012. december 19-én köztestületté alakult. A megújuló szervezet egyik legfontosabb célkitűzése, hogy az MTA struktúrájának mintájára felállítandó tudományos osztályok a magyarországi és a kárpát-medencei magyar doktoranduszok számára tudományos fórummá váljanak. A tudományos osztályok kiépítendő rendszere a szakmai érintkezésen túl a tudományos közéletben örömmel tevékenykedő fiatal értelmiségiek személyes kapcsolatteremtésének helyszíne is egyben. Erre vonatkozóan követjük azt az elvünket, amely szerint az ország tudományos életét a jövőben meghatározó nemzedék szakmai és emberi kapcsolatainak építését a lehető legkorábban meg kell kezdeni, és minden formában támogatni kell.”


Az alakuló ülés időpontja: 2013. június 7, 17 óra. Helyszíne: ELTE BTK Filozófia Intézet (1088 Bp., Múzeum körút 4–6., I-épület), 210-es terem.

A távolmaradó kollégáknak az internet segítségével (google hangouts) igyekszünk biztosítani a diszkusszióban való részvételt.


Budapest, 2013. június 4.


Üdvözlettel:

Rosta Kosztasz

osztályelnök

Bejelentkezés / Login
Regisztráció / Registration - Elfelejtett jelszó / Lost Password

Hírlevél feliratkozás
E-mail cím

Doktorandusz jogsegély-szolgálat
Hallgató Ügyvédje
Oktatási Jogok Biztosa
Partnerünk az e-tudomány