Módosultak a konvergencia programban kiírt ösztöndíjpályázatok útmutatói

Módosultak a konvergencia programban kiírt ösztöndíjpályázatok útmutatói

PDF letöltés
Nyomtatás
A doktorandusz hallgatói jogviszonyra vonatkozó feltétel, valamint a beadási határidő is módosult az Apáczai Csere János Doktoranduszi Ösztöndíj pályázati útmutatójában. Az új határidő a konvergencia programban szintén meghirdetett Eötvös Loránd hallgatói ösztöndíjat is érinti.

A Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal által a TÁMOP 4.2.4. A/2-11-1-2012-0001 Nemzeti Kiválóság Program - Hazai hallgatói, illetve kutatói személyi támogatást biztosító rendszer kidolgozása és működtetése konvergencia program c. kiemelt projekt keretében meghirdetett Apáczai Csere János Doktoranduszi Ösztöndíj felhívásának dokumentációja a pályázati útmutató 20. pontja alapján módosításra került, mivel a korábbi útmutatóban tévesen jelent meg a hallgatói jogviszonyra vonatkozó előírás.

A változás a pályázati útmutató 7. pont második bekezdését érinti, az alábbiak szerint:

A pályázónak igazolnia kell, hogy egy magyarországi, konvergencia régióban működő felsőoktatási intézménnyel doktorandusz hallgatói jogviszonyban áll.

A részletes pályázati követelményeket és a konvergencia régió magyarázatát az útmutató tartalmazza, mely az alábbi linkről letölthető: http://kih.gov.hu/nyitolap/-/asset_publisher/4frusdbuyVxX/content/kutatoi-osztondij-felhivasok-jelentek-meg-hallgatok-es-doktoranduszok-szamara?redirect=http%3A%2F%2Fkih.gov.hu%2Fnyitolap%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_4frusdbuyVxX%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-2%26p_p_col_count%3D1

Egyúttal szeretnénk tájékoztatni, hogy a konvergencia programban kiírt ösztöndíjpályázatok beadási határidejét meghosszabbítottuk.

 

Beadási határidők:

Konvergencia program (Eötvös Loránd Hallgatói Ösztöndíj és Apáczai Csere János Doktoranduszi Ösztöndíj): 2012. november 20. 17 óra.

Országos program (Eötvös Loránd Hallgatói Ösztöndíj és Apáczai Csere János Doktoranduszi Ösztöndíj): 2012. november 20. 17 óra

Bejelentkezés / Login
Regisztráció / Registration - Elfelejtett jelszó / Lost Password

Hírlevél feliratkozás
E-mail cím

Doktorandusz jogsegély-szolgálat
Hallgató Ügyvédje
Oktatási Jogok Biztosa
Partnerünk az e-tudomány