Friss hírek
Találatok száma:142; oldalak száma:10
2013. június 14-én a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán alakult meg a Doktoranduszok Országos Szövetségének (DOSz) Jog- és Társadalomtudományi Osztálya. A tudományos osztály elnöke Dr. Zoványi Nikolett, a Debreceni Egyetem Marton Géza Állam- és Jogtudományi Doktori Iskola III. éves nappali tagozatos doktorandusza lett.
2013. június 25-én, 17 órai kezdettel tartotta alakuló ülését a Doktoranduszok Országos Szövetsége Biológiai és Kémiai Tudományok Osztálya az Eötvös Loránd Tudományegyetem Lágymányosi Campusán.
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közigazgatás-tudományi Karának dékáni tárgyalójában tartotta alakuló ülését 2013. június 21-én a DOSz Közigazgatás-tudományi Osztálya, ezzel is erősítve az egyetem, az osztály és a kar együttműködését.
A hadtudomány és katonai műszaki tudományok neves képviselői, a Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSz) elnökségének tagjai, valamint a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Doktorandusz Önkormányzatának (DÖK) képviselői jelenlétében ünnepélyesen megalakult a DOSz Hadtudományi Osztálya június 11-én az NKE Zrínyi termében.
A DOSz Hittudományi Osztálya a 2010-ben alapított Teológiai Tudományos Osztály munkáját kívánja folytatni, az eddig elért eredmények megőrzésére és gyarapítására. Az ülés szervezésekor külön figyelmet próbáltunk szentelni annak, hogy tudományos osztályunk egyfajta találkozópontként is funkcionáljon. Így igyekeztünk a korábbi évek hagyományait követve valamennyi felekezet felé nyitottak maradni; bevonni magyarországi és határon túli doktorandusz hallgatókat is; továbbá valamennyi olyan doktori iskolát megszólítani, ahol hit- és/vagy vallástudományi képzés, vagy olyan doktori kutatási projekt zajlik,mely érinti a hit- illetve vallástudományok területét.
Május 24-én az ELTE BTK campusán megtartotta alakuló ülését a DOSz Irodalomtudományi Osztálya, ambiciózus tudományszervezési feladatokat tűzve maga elé.
Találatok száma:142; oldalak száma:10
Bejelentkezés / Login
Regisztráció / Registration - Elfelejtett jelszó / Lost Password

Hírlevél feliratkozás
E-mail cím

Doktorandusz jogsegély-szolgálat
Hallgató Ügyvédje
Oktatási Jogok Biztosa
Partnerünk az e-tudomány