Friss hírek
Találatok száma:142; oldalak száma:10
On behalf of the organisers, the Bay Zoltán Foundation for Applied Research (BZAKA), the Association of Hungarian Ph.D. and DLA Students and the Postgraduates International Network we are very pleased to invite you to participate in the Summer School Budapest between 24-28 September 2012.
A XIII. RODOSZ Konferenciára 2012. november 9-11. között kerül sor, Kolozsváron.

Újdonságképpen idén a Konferencia két tematikus szekcióval bővül, amelyek a következők:
1. Az ENSZ által 2012-re meghirdetett "A megújuló energiák éve".
2. "Az aktív idősödés és a generációk közötti együttműködés éve az Európai Unióban".

A két fenti tematikus szekcióba nem csak magyar, hanem angol nyelvű előadással is lehet jelentkezni.
A jelentkezés online módon történik, május 15-tel kezdődően, jelen honlapon.
A jelentkezéshez szükséges feltölteni a tervezett előadás kivonatát.

Jelentkezési határidő 2012. október 15., 20:00 óra (GMT+2).
A Rendészeti Doktoranduszok Országos Egyesülete (RDOE) elnöke dr. Budaházi Árpád és a Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSz) elnöke Bojárszky András a XV. Tavaszi Szél Konferencia alatt Győrben 2012. május 18-án megtartott DOSz Küldöttgyűlésen ünnepélyes keretek között együttműködési megállapodást írtak alá, annak érdekében, hogy a két szervezet között fennálló eddigi kapcsolatot megerősítsék, szorosabbra fűzzék és új területeken valósítsák meg közös céljaikat.
A Doktoranduszok Országos Szövetsége 2012. május 17-20 között rendezte meg immáron XV. alkalommal hagyományos Tavaszi Szél konferenciáját a győri Széchenyi István Egyetemen. A megnyitó ünnepségről az alábbi linken nézhetsz meg egy kis összefoglaló videót: http://www.youtube.com/watch?v=43aYjkQ6JDM
A Magyar Állam és az Európai Unió támogatásával megvalósuló Nemzeti Kiválóság Program - Hazai hallgatói, illetve kutatói személyi támogatást biztosító rendszer kidolgozása és működtetése országos program c. kiemelt projekt célja olyan ösztöndíjrendszer kiépítése, amely a kimagasló oktatási, kutatási, fejlesztési tevékenységek ösztönzésével hozzájárul a hazai felsőoktatás fejlesztéséhez. A most megjelenő ösztöndíj felhívásra a posztdoktorok pályázhatnak - bármely tudományterületről.
A Magyar Állam és az Európai Unió támogatásával megvalósuló Nemzeti Kiválóság Program - Hazai hallgatói, illetve kutatói személyi támogatást biztosító rendszer kidolgozása és működtetése országos program c. kiemelt projekt célja olyan ösztöndíjrendszer kiépítése, amely a kimagasló oktatási, kutatási, fejlesztési tevékenységek ösztönzésével hozzájárul a hazai felsőoktatás fejlesztéséhez. A most megjelenő ösztöndíj felhívásra a doktorjelöltek és a fiatal oktató-kutatók pályázhatnak- bármely tudományterületről.
A Doktoranduszok Országos Szövetsége a hagyományokhoz híven az idei évben is jelen lesz az EFOTT-on, melyet az idén 2012. július 3-8. között rendeznek meg Velencén.
A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Kar kari DOSZ küldöttjének megválasztására 2011. október 22 -én, 8:30 órai kezdettel kerül sor. A küldöttválasztás helyszíne:PPKE ITK (1083 Budapest, Práter utca 50/a)
A Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kar, Műszaki Anyagtudományi Kar, Gépészmérnöki és Informatikai Kar, Állam és jogtudományi Kar, Gazdaságtudományi Kar, Bölcsészettudományi Kar kari DOSZ küldöttjeinek megválasztására 2012. május 23-án kerül sor. A küldöttválasztás helyszíne: Miskolci Egyetem Diák Iroda A/1 épület mfsz. 7.
Találatok száma:142; oldalak száma:10
Bejelentkezés / Login
Regisztráció / Registration - Elfelejtett jelszó / Lost Password

Hírlevél feliratkozás
E-mail cím

Doktorandusz jogsegély-szolgálat
Hallgató Ügyvédje
Oktatási Jogok Biztosa
Partnerünk az e-tudomány