Friss hírek
Találatok száma:142; oldalak száma:10
A Balassi Intézet a ,,Nemzeti Kiválóság Program - Campus Hungary, K+F projektekhez és képzési programokhoz kapcsolódó, nemzetközi hallgatói mobilitás személyi támogatási rendszerének fejlesztése országos program" és a ,,Nemzeti Kiválóság Program - Campus Hungary, K+F projektekhez és képzési programokhoz kapcsolódó, nemzetközi hallgatói mobilitás személyi támogatási rendszerének fejlesztése konvergencia program" című projektek keretében Campus Hungary ösztöndíjpályázatot hirdet 2013. április 30. és 2014. augusztus 31. között megvalósítható HALLGATÓI MOBILITÁSRA.
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem irányításával veszi kezdetét a Fiatal Kutatók Szakértői Rendszerének tesztidőszaka. A program célja egy olyan kompetencia központ kialakítása, amely szakmai-tudományos támogatást nyújt a kormányzati szervek szakpolitikai tevékenysége számára.
A kormány az állami felsőoktatási intézményekben a doktori képzésben államilag támogatott résztvevők 2009-ben meghatározott, és az azóta változatlan összegű ösztöndíját 2013. január 1-jével havi 100 555 forintra növelte, az eddigi havi 93 000 forintról. Közlemény.
Megtartotta alakuló ülését az immár köztestületi formában működő érdekvédelmi szervezet, a Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSz). Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán megrendezett küldöttgyűlés megválasztotta a szervezet tisztségviselőit is.
A Tempus Közalapítvány felhívást tesz közzé pályakezdő kutatók számára az egész életen át tartó tanulás paradigmájához kapcsolódó tanulmányok, elemzések megjelentetésére.
A doktorandusz hallgatói jogviszonyra vonatkozó feltétel, valamint a beadási határidő is módosult az Apáczai Csere János Doktoranduszi Ösztöndíj pályázati útmutatójában. Az új határidő a konvergencia programban szintén meghirdetett Eötvös Loránd hallgatói ösztöndíjat is érinti.
A Rendészeti Doktoranduszok Országos Egyesülete a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából, a belügyi fejezet részeként 2012. november 22-én, 10 órától rendezi meg a Rendészeti Ágazat Doktoranduszainak IV. Országos Fórumát Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karán.
Találatok száma:142; oldalak száma:10
Bejelentkezés / Login
Regisztráció / Registration - Elfelejtett jelszó / Lost Password

Hírlevél feliratkozás
E-mail cím

Doktorandusz jogsegély-szolgálat
Hallgató Ügyvédje
Oktatási Jogok Biztosa
Partnerünk az e-tudomány