Biztonság és Védelem Kultúrája - 2013

Biztonság és Védelem Kultúrája - 2013

PDF letöltés
Nyomtatás
A Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara valamint a biztonsági és a védelmi szektor megrendezi első tudományos konferenciáját "Biztonság és Védelem Kultúrája - 2013" címmel.

A konferenciára valamennyi tudományterület összes tudományágából várják azokat a szakembereket (oktatókat, kutatókat, PhD-hallgatókat illetve OTDK-s hallgatókat továbbá minden érdeklődőt), akiknek alkotó tevékenysége vagy érdeklődési köre kapcsolatos a biztonság és a védelem valamely területével (például: gazdaság, társadalom, politika, katasztrófavédelem, honvédelem, nemzetbiztonság, környezeti- és természetvédelem, rendvédelem- közbiztonság, energiaellátás, édesvíz- és élelmiszerellátás, információ- informatika, technológia, nukleáris biztonság, kritikus infrastruktúra-védelem, személy- és vagyonvédelem, emberi jog, egészségvédelem, család- és ifjúságvédelem, állat-és növényvédelem, termékbiztonság, fogyasztóvédelem, civilbiztonság, vidékbiztonság, stb.), továbbá az egyéni valamint a társadalmi biztonságérzet növelésének lehetőségével.

A konferenciára saját kutatási eredményeket bemutató előadásokat várnak, amelyeknek publikációs lehetőséget biztosítanak

Az előadások időtartama 15-20 perc.

Konferencia időpontja:
2013. június 13. csütörtök, 13:00-tól 18:30-ig
2013. június 14. péntek, 09:00-tól 12:30-ig

 

Helyszín:
Szent István Egyetem
Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar
2103 Gödöllő, Páter K. u. 1.

Amennyiben úgy döntenek, hogy jelenlétükkel megtisztelik a konferenciánkat, kérem részvételi szándékukat 2013. május 24-ig a konferencia regisztrációs lapján jelezzék.

Kérjük a segítségüket abban, hogy a felhívásunkat minél több érintett megismerhesse. A meghívó, a regisztrációs lap és az absztrakt formai követelményei, valamint a konferencia további részletei a folyamatosan frissülő weboldalunkon megtalálható:

 

http://bvk2013.gtk.szie.hu/

 

Bejelentkezés / Login
Regisztráció / Registration - Elfelejtett jelszó / Lost Password

Hírlevél feliratkozás
E-mail cím

Doktorandusz jogsegély-szolgálat
Hallgató Ügyvédje
Oktatási Jogok Biztosa
Partnerünk az e-tudomány