- 2011 őszén elinduló ingyenes képzési program

2011 őszén elinduló ingyenes képzési program

Timár Noémi
|
2011. október 13., csütörtök 11:24
Szeretnénk felhívni a figyelmet 2011 őszén elinduló ingyenes képzési programunkra, melyről az előadás helyszínén szívesen szolgálunk további információval: A Doktoranduszok Országos Szövetsége képzési programot indít, melynek célja a doktori programokban nem szereplő, de szerintünk fontos ismeretek és kompetenciák elsajátítása.

Szeretnénk felhívni a figyelmet 2011 őszén elinduló ingyenes képzési programunkra is, melyről az előadás helyszínén szívesen szolgálunk további információval:

A Doktoranduszok Országos Szövetsége képzési programot indít, melynek célja a doktori programokban nem szereplő, de szerintünk fontos ismeretek és kompetenciák elsajátítása. Szervezett keretek között, képzett szakemberek bevonásával és a résztvevők saját előzetes tudásának mozgósításával próbálunk lehetőséget teremteni arra, hogy a doktoranduszok fejlesszék saját szociális, kommunikatív, oktatói kompetenciáikat, a pályázatírással és projektmenedzsmenttel kapcsolatos készségeiket, rendszerezzék és alkalmazzák jogi ismereteiket és szélesítsék nézetrendszerüket a családi léttel és az ott felmerülő konfliktusokkal kapcsolatban. A képzés befejezésével a résztvevők képesek lesznek felismerni további sajátos képzési szükségleteiket, megismerik a továbblépés módozataival, az igénybe vehető segítség típusait. A fent felsorolt területeken képesek lesznek érdeklődésüknek és alapvető feladatainak megfelelő munkálatokban eredményesen részt venni, önállóan tervezni, szervezni és értékelni tevékenységüket.

 

A képzés tervezett témái a következők:

  • pályázatírás és projektmenedzsment,
  • szociális készségfejlesztés,
  • kommunikációs készségfejlesztés,
  • oktatói kompetenciák fejlesztése,
  • felsőoktatással, munkavállalással kapcsolatos jogi ismeretek,
  • magánéleti szerepkonfliktusok megoldásai, konfliktuskezelés.

 

A képzés helyszíne Budapest. A konkrét helyszíneket a Tudományos Ismeretterjesztő Társulattal való együttműködésben az egyesület Bródy Sándor utcai épülete (Budapest 1088, Bródy Sándor u. 16.) és az Uránia Csillagvizsgáló (1016 Budapest, Sánc u. 3/b.) adja.

A képzés 10 alkalommal valósul meg 2011 októbere és 2012 áprilisa között. A résztvevők tervezett száma alkalmanként 25-30 fő.

Bejelentkezés / Login
Regisztráció / Registration - Elfelejtett jelszó / Lost Password

Hírlevél feliratkozás
E-mail cím

Doktorandusz jogsegély-szolgálat
Hallgató Ügyvédje
Oktatási Jogok Biztosa
Partnerünk az e-tudomány